nlc.hu
Trend

Russell Crowe megvált a szakállától

5 év után először borotválkozott meg Russell Crowe

A jelenleg hazánkban forgató színész megvált az elmúlt években védjegyévé vált szakállától, méghozzá a legújabb filmszerepe kedvéért.

Új fotóval lepte meg követőit Russell Crowe az X közösségi oldalon. Szó szerint meglepte, ugyanis a színész frissen borotvált arccal szerepel a képen, ilyen fizimiskával pedig már jó ideje nem volt látható.

„Az első borotválkozás 2019 óta” – fűzte hozzá a sztár a fotóhoz. A bejegyzéshez számtalan pozitív hozzászólás érkezett, rengetegen megjegyezték, hogy a színész sokkal fiatalabbnak tűnik szakáll nélkül.

Russell Crowe

Fotó: X/Russell Crowe

Crowe jelenleg hazánkban tartózkodik, ugyanis itt forgatja a nürnbergi perről szóló Nürnberg című filmet, melyben Hermann Göringet alakítja. Emiatt a szerep miatt kellett megválnia a szakállától is.

A Blikk információi szerint a világsztár nem szállodában lakik Budapesten, hanem abban a mátyásföldi luxusvillában, melyet Johnny Depp is bérelt tavaly, amikor itt forgatta a Modi című filmet. 

A lap beszámolt arról is, hogy Crowe-val, illetve a szintén a Nürnberg produkción dolgozó Rami Malekkel többen is összefutottak már Budapesten, a két világsztár ráadásul nagyon kedvesen és közvetlenül viselkedett a rajongókkal. 

 

Ez is érdekelhet Russel Crowe Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top