nlc.hu
Trend

A tavasz kedvenc cipője

Ez a cipő az idei tavasz legstílusosabb kedvence

Aki az eredeti modellekhez akar hozzájutni, várólistára kell feliratkoznia.

Az Alaïa márka 2022-ben dobta piacra balerinacipőit, melyek az azóta eltelt két évben azóta kultikussá váltak a divatimádók körében. A kollekcióból először a strasszokkal kirakott modellek váltak különösen népszerűvé, idén tavaszra pedig becsatlakoztak melléjük a hálós felsőrésszel készült verziók is. A 1290 dolláros (460 ezer forintos) strasszos, illetve a 890 dolláros (315 ezer forintos) hálós balerinára egyaránt óriási a kereslet.

Az Alaïa strasszos és hálós balerinacipői

Az Alaïa strasszos és hálós balerinacipői

„Mindig elfogy. Az emberek csak várólistán juthatnak hozzá, vagy ha valaki visszaküld egyet. De őszintén szólva, ez nagyon ritkán történik meg” – nyilatkozta a Wall Street Journalnak a Heather Kaminetsky, a Mytheresa webáruház elnöke.

A New York-i Hirshleifers áruház egyik vezetője, Marci Hirshleifer-Penn is megerősítette, hogy a szóban forgó lábbeliket azonnal elkapkodák, amit megérkezik belőlük az új árukészlet.

„Örülünk, hogy a balerina sikeres, és a divatház ikonikus modelljévé vált” – írta közleményében az Alaïa.

A kreáció népszerűségére persze a fast fashion márkák is reagáltak és piacra dobták a hálós és kövecskés balerinacipők az eredetinél jóval megfizethettőb alternatíváit. Az alábbi galériában mutatjuk a kedvenceinket itthon is elérhető márkák aktuális kollekcióiból.

Hálós és köves balerinacipők
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top