TV-sztárok

Egymást alázta az RTL két sztárja

Nagy Feró és Geszti Péter képtelen megbékélni egymással – írta meg a Blikk.
Egymásnak esett az RTL klt sztárja

Nagy Feró perel

Geszti Péter és Nagy Feró finoman szólva sem kedvelik egymást. Az X-Faktor két zsűritagja most újra egymásnak feszült, és a Blikk hasábjain vágtak válogatott sértéseket a másik fejéhez. Geszti alaposan odaszúrt és megalázta Ferót.

– Nagy Feró már régebben is tett egy-két megjegyzést a Rapülőkre. A Ricsét nem nagyon akarták szponzorálni, nálunk meg sorban álltak. Megértem, hogy birizgálta az önérzetét, és szokás szerint nem bírta magában tartani. A népszerűségünk fájt neki – mondta Geszti Péter, aki ezúttal sem bírta ki, hogy ne döfjön egyet oda a Beatrice frontemberének. – Feró a legjobb rocker a nyugdíjasok között, és van helye a színpadon, például jó helyre került a most szombati Csillag születik adásában is, ő lesz az előzenekarom, mert a fő műsorszámot az én zenekarom, a Gringo Sztár adja. Remélem, ügyes lesz – mondta Geszti, akinek persze azonnal válaszolt Feró.

– Szegény kis gringo, elfelejtette, hogy én faragtam sztárt belőle – tette hozzá epésen Feró.

A két sztár állítólag a nézeteltérések miatt külön öltözőt és folyosót kap majd, ha elindul az X-Faktor.

 

Egymásnak esett az RTL klt sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top