TV-sztárok

Volt szeretője alázza Debreczeni Zitát

Debreczeni Zita a Kísértés című valóságshow-ban bukkant fel, és bár szabadulna tőle, máig sokan emlegetik, hogy a trópusi szigeten ágyba bújt az egyik párkapcsolatban élő fiú játékossal. Igaz, majd nyolc év telt el, de előkerült a kísértésbe vitt Laci...

Volt szeretője megalázta Debreczeni ZitátMi magunk unjuk a témát, és elég szánalmasnak tartjuk, hogy az egykori pasi a régi ügy kiteregetésével próbál visszatérni a show-bizniszbe…. Mindez nem véletlen, ugyanis a ma már 38 éves férfi jelentkezett a Való Világ 5. szériájába. És nem mellékesen persze egy interjúban Zitáról is beszélt. Hát, nem túl kedves szavakkal emlékezett vissza a kísértőjére. „Azóta eltávolodtunk egymástól, de azért figyelemmel követem a pályafutását. Úgy látom, bejött neki az élet. Engem nem a külsejével, hanem a mézes-mázos, behízelgő természetével vett le a lábamról. Ha bekerülök a VV-be, nagyon figyelek arra, hogy ne kerüljek hasonló helyzetbe” – ecsetelte a férfi a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top