nlc.hu
TV-sztárok
Őrült zaklató terrorizálja az Exek az édenben álompárját

Őrült zaklató terrorizálja az Exek az édenben álompárját

Az Exek az édenben párosa, Dia és Norbi kapcsolatát egy beteges rajongó teszi próbára. Mindkettőjüket zaklatja.

A szerelmesek elmondása szerint a fiatal lány  mániásan imádja Exek Norbit, leskelődik utána, és megpróbálta összeugrasztani a párt.

“Ez a lány órákat ül Norbi munkahelyén, támasztja a pultot, persze egy italt se kér, csak nézi őt. Írogat neki, hogy szereti őt, másoknak meg úgy adja elő, hogy Norbi is szerelmes belé, de ez hülyeség, a lány bolond – kezdte Exek Dia a Blikknek. – Követett engem és a barátnőmet egyik éjjel, és az sem zavarta, hogy észrevettük őt. Azt terjeszti, hogy meg akarom verni. Már elnézést, de ha így lenne, már megtettem volna” – folytatta Dia, aki azt gyanítja, hogy a zaklató törte fel a közösségi oldalát és törölte a Norbival közös képeit is.

A lány megpróbálta szétrobbantani a szerelmespárt. “Felhívott, és azt mondta, hogy Norbi megcsal engem. Elbizonytalanodtam. Hullámvölgybe kerültünk, aztán rájöttem, ha le is feküdt mással, megbocsátanám neki. Egyszer lehet hibázni” – jelentette ki magabiztosan Dia.

Az Exek az édenben párosának kapcsolata komoly, már a házasság is szóba került köztük. Norbi meg is kérte Dia kezét a szüleitől.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top