nlc.hu
TV-sztárok
Durvul Jolly és Iglesias plágiumügye

Durvul Jolly és Iglesias plágiumügye

Először szólaltak meg Iglesiasék az állítólagos dallopás ügyében.

Egyre kiélezettebb Enrique Iglesias és Jolly vitája. Jogi testület dönthet az utóbb évek egyik legdurvább plágiumügyében – írja a Bors. A  magyar mulatós sztár jogi lépéseket helyezett kilátásba, mivel szerinte a Enrique Iglesias és a norvég DJ/producer, Matoma, I Don’t Dance című dala nagyon hasonlít az ő, 2017 tavaszán megjelent Bűbáj és csáberő című számához.

Jolly (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Jollyt nemcsak az esetleges kártérítés motiválja az ügyben, hanem az is, hogy az ő neve is ott legyen a sláger szerzői között. A bulvárlap Matoma menedzsmentjétől megtudta, erre nem sok esélye van Jollynak. Andrew Jackson, a norvég előadó menedzsere állítja, Iglesiasék aligha lophattak, az ő slágerük ugyanis Jolly dalánál már közel fél évvel korábban megszületett. Mindezt a dal legelső demóváltozatának időbélyegzőjével is bizonyítani tudja.

Jolly ennek ellenére azon a véleményen van, az igazság továbbra is az ő oldalán áll, és valójában mégis az ő szerzeménye készült el hamarabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top