nlc.hu
TV-sztárok

Soma Mamagésa elvonul a világ elől

„Most csend és egyedüllét kell” – Soma Mamagésa egy hónapra elvonul az online világ elől

Testi és lelki böjtöt fog tartani a művésznő.

Soma Mamagésa nem olyan régen örömmel osztotta meg a hírt, miszerint megerősítette 25 éves házasságát, melynek szertartását egy tünde papnő tartotta

Soma Mamagésa

Soma Mamagésa (Fotó: Nagy Zoltán)

Soma nagyon odafigyel a lelki egyensúlyára, ezért nem meglepő, hogy olyan döntést hozott, egy időre bezárja az internet világát. Az okokról Instagram-oldalán számolt be. 

„Már írtam, de még egyszer: csütörtöktől november 3-áig lelépek a Facebookról, Messengerről, Instagramról, és mindenhonnan, mert a külvilágtól elvonultan fogom tölteni ezt az egy hónapot – minden szintű böjtben és egyedül. Felsorolni hosszú lenne, mennyire sűrű volt ez az év, ezek az évek. Ráadásul tudjuk jól, mennyire információterhelt a világ. Úgyhogy a hírektől is elzárom magam, ami fontos, intuitíve le fog jönni. A cél a kiüresedés, tisztulás, energiaszint-emelkedés, és hogy ráálljak arra a ritmusra és feladatra, ami az enyém. És ehhez most csend, egyedüllét kell. Ezáltal fog növekedni az éberség, intuíció, kreativitás is bennem. Tudom, érzem” – írta bejegyzésében az előadóművész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top