nlc.hu
TV-sztárok

Tavaszi megújulás az ATV-n

Teljes megújulás az ATV-nél, így helyettesítik a várandós Stohl Lucát

Tavaszi megújulás az ATV-n. A csatorna Öt című műsorába új műsorvezető érkezett, többen új szerepkörben próbálják ki magukat, és átalakul a hétköznap esti műsorstruktúra is.

Tavaszi megújulás az ATV-n. A csatorna Öt című műsorába új műsorvezető érkezett, többen új szerepkörben próbálják ki magukat, és átalakul a hétköznap esti műsorstruktúra is.

ATV logó

ATV

Hétfőtől péntekig a 17.25-től kezdődő Híradó után 17.55-től az ATV interaktív műsora, a Fórum lesz látható Somos Andrással és Szlazsánszky Ferenccel. A műsor után már 18:40-kor kezdetét veszi a hosszabb Híradó, ezt követi a megszokott időben a csatorna emblematikus háttérműsora, az Egyenes beszéd Szöllősi Györgyivel és Rónai Egonnal, benne egy rövid hírösszefoglalóval. 20.45-től új időpontban, de frissített formában láthatják a nézők A nap hírét, melyben aktuális témákat beszél át a meghívott vendégekkel Krug Emília és Bodacz Balázs.

Az ATV népszerű műsora, az Öt hétfő esténként 21.55-től élőben várja az őszinte vitákra éhes nézőket. A műsort március óta Dévényi István vezeti, az emelkedő nézettség bizonyította, hogy népszerű a határozott műsorvezetői stílusa.

A csatorna vezető politikai vitashow-ja, a Csatt ezentúl kedd este 21.55-kor kerül adásba, a nemrég debütált Csatt.2 pedig péntek este 21.55-től lesz látható. Mindkét műsort Egri Viktor vezeti.

Csütörtök este 21.55-től heti váltásban két olyan műsor mutatkozik be a csatornán, ami a Spirit FM hallgatói számára már ismerős lehet. A Bennfentesek című politikai háttérműsorban Schiffer András és Vona Gábor beszélik át a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket, híreket, míg az Ostromban Tarjányi Péter reflektál az orosz-ukrán háború friss fejleményeire. A műsorvezető Vogyerák Anikó. Az elemző műsorok után 22.50-től az Europeo, a Deutsche Welle hírmagazinja kerül sugárzásra, melynek műsorvezetője szintén Vogyerák Anikó.

Stohl Luca nemsokára anyai örömök elé néz, így egy időre elköszönt a képernyőtől. Az ATV nézői a legfrissebb híreket ezentúl is Nemes Annától, Tóth Gézától és Gajdos Tamástól tudják meg. A híradós műsorvezetői csapat május elsejétől a csatorna egyik legnépszerűbb arcával, Köböl Anitával bővül.

A csatorna vezetősége a nézői visszajelzéseket és adatokat figyelembe véve alakította át műsorrendjét. A változásoktól a nézettség további emelkedését várják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top