Utazás

Bizarr kiállítás: megkapja az első emberi péniszt a péniszmúzeum

Pell Arason életében mindig arra vágyott, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Ezt a halála után sikerült elérnie: az ő nemi szerve az első emberi példány az izlandi péniszmúzeumban.

Megkapta az első emberi kiállítási darabot a péniszmúzeumA 95 éves Pell Arason hímtagja lesz a fő látványossága annak a bizarr izlandi múzeumnak, amelyben péniszeket állítanak ki. 

Az izlandi Sigurdur Hjartarson 1997-ben nyitotta meg a Fallosz Múzuemot. A férfi nagyon régóta várt arra, hogy emberi péniszt is bemutathasson a tárlaton. Hjartarson – az AP – cikke szerint úgy nyilatkozott: Arason szerve még teljesebbé teszi majd a már így is egyedülálló gyűjteményét, amelyben jelenleg bálna-, fóka, medve- és más emlős állatok legbecsesebb testrésze található. 

A megboldogult Arason a tárlat tulajdonosának barátja volt, önként ajánlotta fel nemi szervét a nemes cél érdekében. Amennyiben többet szeretnél tudni a múzeumról: www.phallus.is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top