Utazás

Bizarr otthon: repülőben lakik egy amerikai

Van, aki otthon érzi magát utazás közben. Bruce Campbell is így van ezzel, olyannyira, hogy úgy döntött, a repülőgépet nemcsak utazásra szeretné használni, ezért rendhagyó otthont épített magának egy gépből. Te kipróbálnád?

A legtöbb ember alig várja, hogy végre leszálljon a repülőgép, miután órákat töltött egy szűk ülésbe préselve – írja bloggerünk. A 62 éves amerikai mérnök viszont nem tud betelni a fedélzet nyújtotta örömökkel, ezért 1999-ben vásárolt egy kiszuperált Boeing 727-200-as repülőgépet potom 100 ezer dollárért, újabb 110 ezerért alakította át álmai otthonává.

Otthon a repülőn

 

Az 1066 négyzetméteres belső terület rengeteg tárolási lehetőséget kínál.  Ruhái tisztításához az eredeti víztartályt és vízvezetéket használja .

 

Otthon a repülőn
 
Főzni is tud a stewardessek konyhájában, és a fő kabin területén kialakított egy zuhanyozót is.
 
A teljes cikket a Kalandozó magyarok blogon találod, ahol arról is olvashatsz, hogy Bruce egész közösséget szeretne létrehozni hasonló érdeklődésű emberekből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top