Utazás

Nyoma veszett egy 10 éves kislánynak Budapesten

A 10 éves Szajkó Mária Amandát keresik a budapesti rendőrök, a XVIII. kerületből tűnt el. UPDATE: A kislány épségben előkerült. Részletek alább.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat a 10 éves Szajkó Mária Amanda eltűnése ügyében – írja a police.hu.

Ez is érdekelhet Megnézem

A lány 2016. december 10-én 11 óra 30 perc körül egy Budapest XVIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök ellenőrizték a gyermek lehetséges tartózkodási helyeit, azonban a kutatás eddig nem vezetett eredményre.

Szajkó Mária Amanda körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna, vállig érő. Eltűnésekor fehér alapon kék-piros csíkos dzsekit, farmernadrágot és sportcipőt viselt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szajkó Mária Amandát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információt tud adni, hívja a 06-1-292-9200 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

UPDATE (17:26 órakor): Az ORFK Kommunikációs Szolgálat arról tájékoztatta az NLCafét, hogy Amanda épségben előkerült és visszament a gyermekotthonba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top