Utazás

Megrendezett volt a fotó a padlón alvó Ryanair-személyzetről

A légitársaság közzétett egy videót a megrendezett jelenetről. A szakszervezet szerint viszont ezzel öngólt rúgott a Ryanair.

Pár nappal ezelőtt bejárta az internetet egy fotó, amelyen a Ryanair munkatársai a padlón alszanak Málagában. A légitársaság szerint ugyanis nem volt már szabad szoba nekik a térségben kitört hatalmas vihar miatt.

A fotón az látszik, hogy több légiutas-kísérő alszik a repülőtéren számukra fenntartott iroda padlóján:

A Ryanair most közzétette az irodában elhelyezett biztonsági kamera által készített felvételt, amely megmutatja, megrendezett volt a földön alvós jelenet.

A légiutas-kísérőket képviselő szakszervezeti vezető szerint a leleplezőnek szánt videó bemutatásával a Ryanair úgy viselkedik, mint egy ötéves kisgyerek, és öngólt rúgott a cég.

Fernando Gandra azt mondta az Irish Timesnak: a fotón látható személyek közül senki sem állította, hogy valódi a fénykép. A céljuk csak az volt, hogy szemléltessék, milyen körülményeket kellett elviselniük, mert a légitársaság nem talált nekik hotelszobát.

Készülődés a fotóhoz (Forrás: Twitter/Ryanair)

A szakszervezeti vezető szerint a mostani videóval a Ryanair csak a személyzet álláspontját igazolta, hiszen bemutatták, hogy a dolgozók olyan helyiségben rekedtek, ahol pár széken kívül nem volt semmi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top