Utazás

Fesztivál miatt vesztett el turistákat Fonyód

A polgármester kiborult, azt mondta, többé ez nem fordulhat elő.
Balaton

Három napig szólt a monoton zene a City Matiné nevű rendezvényen. Hidvégi József, Fonyód polgármestere szerint elviselhetetlen volt a hangerő, ilyen pedig nem fordulhat elő a jövőben – írja a Sonline.

„Az egész domboldal zengett – fogalmazott a város vezetője. – A Bartók Béla sétányon, a Fő utcában, a Szent István utcában, de az egész dombon nem lehetett megmaradni az elmúlt pénteken, szombaton és vasárnap. A kemping környékén – ahol volt a fesztivál – ott nem volt zaj, úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy a hangfalakat a víz felé fordították, ami felerősítette a hangot, szemből pedig a badacsonyi hegy visszaverte a városra. Az érdekesség, hogy a szervezők teljes egészében betartották a szabályokat, minden előírásnak megfeleltek, megtörtént az előzetes bejárás, a papírjaik is rendben voltak.„

A polgármester szerint a város sok turistát vesztett a rendezvény miatt, nem akarnak a jövőben ez idő tájt oda menni, ami pedig más rendezvényekre rossz hatással van.

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top