nlc.hu
Utazás
Aquarius Nyíregyháza – a jó strand! (X)

Aquarius Nyíregyháza – a jó strand! (X)

Varázslatos erdei környezetben várja a strandolókat az országosan egyedülálló növénykultúrával rendelkező nyíregyházi Aquarius, ahol nyaranta egy belépőjeggyel rögtön két fürdő is látogatható, ezek az egymással határos Parkfürdő, és az egész évben működő fedett élményfürdő!

A Parkfürdő strandjának igazán különleges hangulatot kölcsönöz az erdei környezet, ahol puha pázsitban, lombos fákban nincs hiány, ergo nem kell árgus szemekkel keresni az árnyékos pihenőhelyeket, az országban tényleg ritkaságnak számít a rengeteg zöldfelület, ami itt viszont teljesen természetes!  

Aquarius Nyíregyháza – a jó strand! (X)Bőséges élménykínálat

A Parkfürdő feszített víztükrű, 50 méteres úszómedencéje mellett több nagysebességű óriáscsúszda, sodrófolyosó, zuhatag és családi medence kínál páratlan élményeket, a legkisebbek pedig napvitorlákkal árnyékolt medencében pancsolhatnak, ahol a nyár minden napján gyermekprogramok várják őket! A fürdőben gyógyvíz szolgálja az egészség megőrzését, az exkluzív környezetben lévő medencékben a felüdülést Magyarország legnagyobb vízi koktélbárja teszi teljessé, ahol a nyári szezonban minden szerdán és pénteken éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik.

Az egész évben nyitva tartó Aquarius élményfürdőben a kisgyermekes családokat mesés gyermekvilág várja, a felnőttek a termálvilág élményelemekkel gazdagított gyógyvizében pihenhetnek, az élményvilágban pedig a csúszdapark, a hullámmedence és a sodrófolyosó révén nincs hiány kalandokból! A fürdőben kényeztető szaunapark, sóbarlang, étterem és koktélbár is található, a vendégek sokrétű masszázskínálatból válogathatnak pihenésük idején.

Aquarius Nyíregyháza – a jó strand! (X)Fáj valahol?

A fent említett sokrétű masszázskínálat az élményfürdőből nyíló fürdőgyógyászati részen érhető el. Modern környezet, vagány színek jellemzők, nem az a klasszikus 10×10-es csempe a falakon, amitől rossz kedve lesz az embernek. A csúcstechnológiát alkalmazó, 1400 négyzetméteres gyógyászati központban számtalan kezelés közül választhatnak azok, akiket például derék-, térd-, váll-, hát-, vagy egyéb végtagi fájdalom gyötör, sportsérülés, csonttörés ért, netán csak egyszerűen többet szeretnének tenni az egészségükért. Az itt elérhető kezelések hatására már viszonylag rövid idő alatt jelentősen csökken a fájdalom, javul a mozgékonyság, csökken a gyulladás és fokozódnak a gyulladásgátló immunológiai folyamatok. A vendégek kedvező áron komplex fürdőgyógyászati ellátást is igénybe vehetnek. Ez négyféle fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezelés kombinációjából áll, amelyeket a gyógyfürdő szakorvosa állít össze betegvizsgálat után.

Aquarius Nyíregyháza – a jó strand! (X)A sóstói gyógyvíz, melyek egyik főbb gyógyhatású összetevői a nátrium-klorid, a jód és a bróm, kiváló hatással bír reumatikus, mozgásszervi és egyes nőgyógyászati megbetegedések esetén. Így, mint természetes gyógytényező szolgáltat alapot olyan kezelési eljárásokra, mint a súlyfürdő, a szénsavas fürdő, a víz alatti vízsugármasszázs, illetve a víz alatti csoportos gyógytorna. Igen kedvelt terápia az orvosi gyógymasszázs, valamint a hévízi iszapkezelés. A gyógyszolgáltatások palettáján természetesen megtalálhatók a fizikoterápiás eljárások is, melyek segítségével a fájdalom csillapítható, regenerálható egy gyengült, vagy akár bénult izom, javul az anyagcsere és a vérkeringés, a mélyen fekvő szövetek is elérhetővé válnak, akár sejtszinten is kezelés végezhető.

aquariusspa.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top