nlc.hu
Utazás

Börtönbe mehet, mert a barátnőjét beállította metrót vezetni

Engedte, hogy a csaja vezesse a metrót, lecsukhatják

A lány lazán tolta a kontentot Instán, miközben életveszélybe sodorták az utasokat.

Akár börtönbe is kerülhet az a New York-i metróvezető, aki pénteken nem csak beengedte a barátnőjét a vezetőfülkébe, de több állomáson keresztül át is adta neki a szerelvény irányítását – írja a 24.hu. A New York Post szerint a 28 éves Dominique Belgrave pénteken Instagramon és a Facebookon is megosztott magáról fotókat, amiken egy metrószerelvényt vezet Brooklynban. Most keresi a rendőrség.

Metróvezető barátnő

Forrás: Instagram

Az MTA metróvállalat alkalmazottai közül többen is lementették a képeket és feljelentést tettek. A képekből kiderült, hogy a nő három megállónyi távon vezette a szerelvényt és a 32 éves Terrell Harrissel volt a vezetőfülkében. A hatóságok egyelőre vizsgálják, vádat emeljenek-e a férfi ellen, ezért ki akarják hallgatni Belgrave-t. A férfi 11 éve dolgozott a metrótársaságnak, de Craig Cipriano a vállalat igazgatója azt nyilatkozta, szeretné megnyugtatni az utasokat, hogy Harris nem dolgozik már a cégnél, többé nem vezet szerelvényeket.

Kiemelt kép: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top