nlc.hu
Utazás

A tajrészeg férfi kerékcseréje egy órán át tartott

Nyíregyházára tartott, egy órán át próbálkozott a tökrészeg férfi a kerékcserével a benzinkúton

A Nyíregyházára tartó ittas sofőrt a rendőrök az útja során kétszer is előállították, de az utazása legszebb része kétségtelenül az volt, amikor kegyetlen részegen megpróbálkozott egy kerékcserével.

Magyarország Ügyészsége egy első ránézésre elég komikus videót rakott ki a Facebook-oldalára, ami már csak azért is vicces, mert valaki némafilmes, vidám zongorajátékot kevert a képsor alá. A felvételen egy kopasz, jól láthatóan részeg férfi látható, akit egy benzinkút kamerája rögzített, amint azzal próbálkozik a maga fura módján, hogy lecserélje a defektes kerekét, majd megjelennek a rendőrök, és véget ér a móka. A kerékcsere valós időben egy órán át folyt, jelentősebb siker nélkül – írja a 24.hu.

Részeg kerékcsere

A Magyar Ügyészség felvétele a részeg kerékcseréről (Fotó: Facebook)

A családi problémákkal küzdő férfi a nyáron napközben egy strandon italozott, és bónuszként még nyugtatókat is bevett. Elindult Nyíregyháza irányába a kocsijával, de útközben megállt egy benzinkúton alkoholt venni, és lakossági bejelentésre rendőrök igazoltatták. Az ekkor levett vér két ezreléknyi alkoholkoncentrációt mutatott ki. A rendőrök elengedték a férfit, aki később valahogy visszajutott az autójához, majd ismét útnak indult, de nekihajtott a szegélynek, ezért a kocsija defektes lett. A defektet egy másik benzinkúton próbálta kerékcserével orvosolni, és ekkor készült a komikus, és egyben szomorú felvétel. Ide is megérkeztek a rendőrök, és az új vérvétel még az előzőnél is magasabb alkoholkoncentrációt mutatott. A férfinak már a helyszínen elvették a jogosítványát, az ügyészség pénzbüntetést és a vezetéstől való eltiltását indítványozta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top