nlc.hu
Utazás

A repülőgép mosdójában karanténozó tanárnő

Pozitív lett, karanténba vonult egy tanár… a repülőgép vécéjében

A gépen lett pozitív, ez volt az egyetlen megoldás.
Repülőgép mosdója

Európai vakációra indult egy chicagói tanárnő családjával: az első állomás Izland fővárosa, Reykjavík volt. Útközben, a gépen azonban elkezdett fájni a torka, így elővette az egyik gyorstesztet, amit bepakolt, és letesztelte magát a vécén. Pozitív lett. Visszaülni nem mert, féltette a bátyját és apját, a többi utasról nem is beszélve, így az ajtón keresztül konzultált egy talpraesett utaskísérővel, aki úgy döntött, nem jó ötlet visszatérni az utasok közé, hiszen nincs elég üres hely ahhoz, hogy rögtönzött karantént alakítsanak ki körülötte. 

Egyetlen választásuk volt: a tanárnő maradt a vécén.

Marisa Fotieo négy órát töltött ott; mint mondta, el sem hitte, hogy erre vállalkozott, de meg kellett tennie. Minderről egy nagyon vicces, unalmában készített TikTok-videón számolt be, és szerencsére be is mutatta, milyen volt az élet a vécén. Arról nincs információ, hogy a többi utas hogy oldotta meg a folyó ügyeket.

@marisaefotieo

Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. luxuryliving imsolucky covid vaccinated fyp viralvideotiktok quarantine

♬ I’m So Lucky Lucky – Grandzz

Az apja és a bátyja tesztje negatív lett, úgyhogy folytatták az útjukat Svájc felé. Fotieo maradt karanténban Reykjavíkban. Egyébként ő is jól van.

Forrás: FOX News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top