nlc.hu
Utazás

Tizenöt autó karambolozott szombat reggel az M1-esen

Tizenöt autó karambolozott szombat reggel az M1-esen

Összesen 15 autó rohant egymásba több különböző szakaszon az M1-es autópályán.
Vasárnap kora délutáni személygépkocsi forgalom az M1-es és az M7-es autópályák közös fõvárosi bevezetõ szakaszán Budaörs térségében

Egy óra alatt öt baleset is történt szombat reggel az M1-es autópályán, ahol összesen 15 autó rohant egymásba több különböző szakaszon: Hegyeshalom irányába a 25-ös, a 100-as, a 115-ös és a 130-as kilométernél is történt ütközés – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az MTI-vel.

Azt írták, hogy

  • Herceghalom közelében négy autó rohant egymásba a nagy forgalomban,
  • majd a baleset miatt kialakult torlódásban másik két autó is ütközött.
  • Bőny közelében három autó ütközött,
  • Győr közelében szintén három autó karambolozott,
  • ahogy Ikrénynél is.

Információik szerint egyik balesetben sem sérült meg senki, viszont több kilométeres torlódásokra kell készülni. Közölték azt is, hogy az ünnepek után érezhetően erősödik a forgalom a gyorsforgalmi utakon, keleti irányból nyugatra.

A jelentős tranzitforgalom miatt a következő napokban az M3-as és az M5-ös autópályán Budapest irányába, az M1-esen Hegyeshalom felé kell lassabb haladással, hosszabb menetidővel számolni.

Mindenkit arra kértek, tájékozódjon indulás előtt az aktuális forgalmi helyzetről és számoljon nagyobb menetidővel, valamint közlekedjen óvatosan, fokozott figyelemmel.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top