nlc.hu
Utazás

Méhekkel teli autóban vigyorogva vezetett a kínai férfi

Egy komplett méhraj fészkelt az autójába, de ő nyugodtan vezetett tovább

A kínai férfi a közösségi médiában azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy mennyire nem zavarja vezetés közben, hogy a fejétől néhány centire rengeteg méh zümmög.
Méhek az autóban

A méhek a babona szerint jó szerencsét hoznak Kínában, ezért amikor Yao észrevette, hogy valamilyen furmányos módon pont az autója belsejébe fészkelték be magukat, esze ágában sem volt eltávolítani őket, sőt kimondottan örült a váratlanul jött társaságnak. Ezt több közösségi médiába feltöltött videóval is bizonyította, amiben nyugodtan vezetett, miközben a méhek a feje mellett pihentek – írja az odditycentral.

A legtöbben már attól pánikrohamot kapnánk, ha csak egyetlen méh feltűnne az utastérben, Yao azonban cseppet sem zavartatja magát, és kedves mosollyal autózik a méhekkel teli kocsijában. A férfi szerint a sok méh jelenléte gazdaggá teszi majd. A méheket ismerők megjegyezték, hogy nem szokatlan, hogy a rovarok tavasszal új fészket építenek királynőjükkel, a szakértők pedig megerősítették, hogy a régi fészküket elhagyó méhek általában tömegbe tömörülnek, mielőtt új otthonra találnának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top