nlc.hu
Utazás

Reddit felhasználó, aki nem vette az ülésről a táskáját

Nem vette el a táskáját az üres ülésről, őt ünnepli az internet

Te mit tettél volna a nő helyében?
Csomag az ülésen

Íratlan etikett szabály, hogy üres ülésre nem tesszük le a csomagunkat, legalábbis akkor biztosan nem, ha sokan vannak a tömegközlekedési eszközön és valaki le szeretne ülni. A Redditen azonban feltűnt egy nő, aki abszolút megszegte a kimondatlan egyezséget, ám ahelyett, hogy az internet letarolta volna, egyenesen ünnepelni kezdte őt. 

Történt ugyanis, hogy a nő egy vonaton utazott, amikor egy férfi odament hozzá és megkérte, hogy vegye el a holmiját, mert oda szeretne leülni, úgy, hogy egyébként szinte teljesen üres volt a szerelvény. A nő megtette, áttette a csomagját egy másik ülésre, de mielőtt elkényelmesedhetett volna, a férfi ismét felszólította, hogy onnan is vegye el, mert inkább oda szeretne ülni. 

Amikor a nő megkérdezte, hogy miért, a férfi gúnyolódni kezdett vele, hogy nem a konkrét ülésről van szó, hanem az olyan emberekről, akik azt hiszik, hogy a csomagjaiknak jár egy külön hely. 

A Redditen megosztott történet szerint ezek után olyan volt, mintha a férfi meg akarná ragadnia a táskáját, ezért a nő hangosan rászólt, hogy ne tegye. „Azt mondtam neki: »miattad átköltöztettem a cuccaim, több száz hely van ezen a vonaton, ülj máshova«.” 

A férfi ezután magából kikelve elkezdte szidni őt, ezért a nő arra volt kíváncsi, hogy mások mit tettek volna a helyében. A vélemények alapján az emberek abszolút neki adtak igazat, egyesek szerint a férfi furcsán viselkedett, mások azt írták, hogy nagyon jól tette, amikor felemelte a hangját. Szinte egyetlen olyan vélemény sem érkezett, ami azt mondta volna, hogy a férfinek igaza volt. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top