nlc.hu
Utazás

Egynapos olaszországi utazás Pisába

„Elrepültem Olaszországba, megnéztem a ferde tornyot, aztán este hazajöttem”

Az angol nő elutazott Pisába, ahol egy napba sűrített bele mindent, amit csak lehetett.
A montázson egy fiatal nő a repülőtéren, és a pisai ferde toronynál

Egy fiatal angol nő Londonból az olaszországi Pisába utazott, megnézte a ferde tornyot, evett egy finom olasz tésztát, majd aznap éjfélre vissza is utazott.

Az Irina nevű nőnek régi álma volt, hogy élőben láthassa a híres tornyot. Hajnali 5-kor már a repülőtéren volt, a gépen pedig alig ültek. Elég fáradt volt, de látta a napfelkeltét, ami feldobta. 

Landolás után elsétált a pisai ferde toronyhoz, felment a csigalépcsőn, megcsodálta a kilátást, és sikerült megkérnie valakit, hogy lőjön róla pár igazi klasszikus turistás fotót a toronnyal.

Később evett egy fagyit, egy tál olasz tésztát, egy pizzát, végül pedig egy süteményt, majd vacsora után hazarepült. A kommentelőket lenyűgözte a szórakoztató egynapos kaland, bár arról kevesebb szó esett, hogy mekkora környezeti terheléssel jár egy ilyen egynapos oda-vissza repülőút.

Korábban egy angol fiatalról írtunk, aki elrepült Milánóba, ott evett egy pizzát, és mindez repülőjeggyel is olcsóbban jött ki, mintha otthon rendelt volna egy pizzát.

(Kiemelt kép: TikTok/irinadreamsbig)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top