nlc.hu
Utazás

Benzin a Teslába

Benzinnel akarta megtankolni az elektromos Teslát

A Tesláját nem rendeltetésszerűen használó influenszer rengeteg gúnyolódó üzenetet kap emiatt.

A hónap elején elterjedt egy videó, amin egy influenszer benzinnel próbálta megtankolni elektromos Tesláját, ami mostanában rendőrök elől menekül és bicikliket üt el direkt önvezető módban.

A sheffieldi Danielle Wright luxusautóját próbálta megtölteni benzinnel – ahelyett, hogy csatlakoztatta volna egy elektromos töltőállomáshoz.

A videón látható, hogy a 22 éves lány zavartan nézi, hol van az üzemanyag-nyílás, és a bámészkodók megpróbálták figyelmeztetni a sofőrt, hogy mit csinál rosszul.

A videót mára csaknem 40 millióan nézték meg – és az emberek „butának” titulálták a nőt. Danielle több ezer gúnyolódó üzenetet kapott, de most már nem törődik vele, hiszen több mint 500 000 fontot keres évente 18-as karikás tartalmaival a Fanvue-n.

Danielle azt mondja, megszokta, hogy az emberek elítélik őt bármiért is. Így folytatta: „Annyira megszoktam, hogy hamisnak neveznek. Hamis mellek, hamis ez, hamis az.”

Szerinte maga Elon Musk, a világ leggazdagabb embere mondta, hogy a szokások nehezen kopnak ki. Állítólag Musk kiállt mellette, és a nő szeretne vele személyesen is találkozni, hogy adjon néhány tanácsot az új Tesla-modellekkel kapcsolatban.

(via)

teslás nő

Fotó: Instagram/Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top