nlc.hu
Utazás

Számlákat hamisított egy férfi, hogy ne tűnjön fel a turpisság

Csaknem két évig tartózkodott egy férfi az ötcsillagos hotelben fizetés nélkül

Egy férfi több csaknem két évet töltött el az ötcsillagos hotelben anélkül, hogy kifizette volna. A rendőrség jelenleg is nyomoz az üggyel kapcsolatban.

Korábban is hallhattunk már olyan eseteket, ahol az étteremből fizetés nélkül távoznak, azonban olyan már ritkábban történik, hogy valaki nem rendezi a hotelszobájának számláját.

Csalás ügyében indított a rendőrség nyomozást, mivel egy férfi 603 napot, azaz majdnem két évet töltött el egy indiai ötcsillagos szállodában fizetés nélkül. 

Egy bőrönd a hotelszobában lévő ágy előtt

Egy bőrönd a hotelszobában lévő ágy előtt (Fotó: Pexels)

A sajtóértesülések szerint Ankus Dutta kezdetben egy éjszakára jelentkezett be a Roseate House hotelbe még 2019. májusában.

A férfi a bejelentkezés után egészen 2021. január 22-ig tartózkodott a szállodában, majd egy 30,2 millió forintos számlát hagyott maga után. 

A hotel bűnrészesség gyanújával több dolgozó ellen is panaszt tett. Az alkalmazottakat azzal gyanúsítják, hogy némi kenőpénz ellenében a központi számítógépes rendszert is manipulálták. Az egyik lap értesülései szerint a férfi számlákat hamisított azért, hogy ne tűnjön fel a tartozása.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top