nlc.hu
Utazás

A hotel menedzsere szopogatta a vendég lábujját

Arra ébredt hajnalban a szállóvendég, hogy a hotel menedzsere szopogatja a lábujját

A menedzser azt állította, hogy füstszagot érzett, azért ment be a vendég szobájába.
Ágyon fekvő ember keresztbe tett lábai

Letartóztatták egy Tennessee állambeli hotel éjszakai menedzserét, miután a rendőrség szerint a férfi belopózott egy vendég szobájába, és az ott alvó férfi lábujjait szopogatta.

David Neal, a nashville-i 4th Avenue South Hilton Hotel 52 éves menedzsere március 30-án, hajnali 5 óra körül ment be az alvó vendég szobájába egy belépőkártya segítségével.

A vendég arra ébredt, hogy Neal szája a lábujjai körül van. Felismerte a menedzsert, mert előző nap volt nála, hogy megjavítsa a tévét.

Neal azt nem tagadta, hogy hajnalban is bement a vendéghez, de azt állította, hogy füstszagot érzett, és csak meg akart győződni arról, hogy a vendég jól van-e. A történet csak ott sántít, hogy a menedzser nem szólt a biztonságiaknak az állítólagos füstszagról, amit senki más nem érzett.

A menedzsert letartóztatták, betöréses lopással és testi sértéssel vádolják. Jelenleg börtönben van, 27 ezer dolláros óvadék ellenében kerülhet szabadlábra.

A szállodákban máskor is történnek furcsa dolgok, egy rejtett kamerás videóban például az látható, hogy mi zajlik a hotelszobában, ha nincs ott a vendég. 

(New York Post)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top