nlc.hu
Utazás

Leküldtek egy férfi a gépről, mert káromkodott és nem adta át a helyét

Leküldtek egy férfit a repülőről, mert káromkodott és nem adta át a helyét

Kirúgtak egy utast, mert káromkodva panaszkodott, hogy a középső ülésre kell ülnie. A Redditen írta le a történetét.
Egy utasszállító repülőgép utastere

Az elégedetlen utas egy 10 órás repülőútra foglalt magának helyet, és fizetett a folyosói ülésért, hogy kényelemben lehessen az út alatt, de végül le kellett szállnia a gépről.

„Felszállok a gépre, leülök, és 10 perccel később érkezik egy pár, akik azt mondják, hogy ez az ő helyük” – írta a férfi, hozzátéve, hogy próbálta elmagyarázni a párnak, hogy ő lefoglalta az ülést, de nem fogadták el az érvét, és odahívták a légiutas-kísérőt.

„A fickó közölte velem, hogy az ülésrendet megváltoztatták, és hogy most egy négyüléses sor közepére szól a jegyem” – folytatta a felbosszantott utas. De nem hagyta magát, elmagyarázta, hogy egy folyosós vagy nagyobb lábtérrel rendelkező ülést kér, fizetett azért, hogy ne egy négyüléses sor közepén kelljen szorongani. Közben megérkezett a személyzet másik tagja, aki elmondta, hogy vagy helyet cserél, vagy le kell szállnia a gépről.

Amikor a férfi tiltakozott, rövidre fogták. „Ismét azt mondta, hogy hagyjam el a gépet, és kérdezzem meg a recepciót, mire én azt válaszoltam, hogy »nem, ez kib***ottul  elfogadhatatlan«.”

Öt perccel később az elégedetlen utasnak azt mondták, hogy szálljon le a gépről.

Az utas továbbra is azt állítja, hogy a reakciója nem volt túlzó vagy túlzottan durva. „Bárcsak lefilmezhettem volna. Szó szerint 10 másodperc volt az egész, és semmi ordibálás nem volt vagy ilyesmi. A barátom egy sorral elöl nem is hallott engem” – mondta.

Az elégedetlen férfi a Reddit népéhez fordult, hogy megkérdezze, vajon helytelenül cselekedett-e. Az általános egyetértés az volt, hogy nem volt tisztességes, hogy a légitársaság áthelyezte a helyét, de a káromkodás és a bosszankodás nem megoldás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top