Valentin_2006

Jó étvágyat!

Elgondolkodtál már azon, hogy mi alapján választunk éttermet? Neked mi a fontos? A jó árfekvés? Esetleg a különleges ételek? Talán a kiszolgálás? Számomra az a jó étterem, ahol mindez egy helyen megtalálható.





Néhány hete az Eurocenterben vásárolgattunk. Az egész család megéhezett, így étterem után néztünk. Nem szeretek bevásárlóközpontokban enni. Olyan idegen a hangulata, ezért kilépve az utcára szétnéztünk, és választásunk a Double étteremre esett. A Bécsi út és a Vörösvári út találkozásánál éppen kapóra jött.
Kezembe kapva az étlapot kellemes meglepetés ért. Külön van reggeli 8.00-10.00-ig, majd ebéd 11.30-15.00-ig. A reggeli és az ebéd között egyszerű sülteket, az ebéd alatt és után viszont a la carte választékot kínálnak.

Mi természetesen az ebédet választottuk, hiszen éppen delet ütött az óra. Nem csalódtunk. Az egyedi ételek, színvonalas ízek, speciális tálalás mellett az adagok mérete és ára sem volt elhanyagolható. A gyerekeim szinte falták a karamell öntetes amerikai palacsintatortát!






Kellemes hangulata, széles italválasztéka, pénztárcabarát árai, mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy ez a kis pub belopja magát az életünkbe. Azóta már néhányszor vissztértünk, és nem okoztak csalódást. Sőt! Külön jól esett, hogy este 18.00 után 10% kedvezményt adnak az ételek árából.



Néhány információ:

• Nyitvatartás: 8.00-23.00
• Kisebb rendezvények lebonyolítására, baráti összejövetelekre is alkalmas
• Üzleti ebédek, vacsorák rendezését is vállalják
• Munkanapokon étel kiszállitás is van a lunch étlapról, de a nagy étlapról is szállítanak ki ( kb: 11.00-14.00 között van)


Még egy érdekesség:





Minden szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton
élő zenével is várják kedves vendégeiket.

„Minden ami gitáron eljátszható a 70-es, 80-as, 90-es évekből”






 








Elérhetőségeink:
web: www.double.hu
Mail: double@double.hu
Telefon: 06-30-326-5916

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top