nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik képesek álomból valóságot teremteni – Heti angyalhoroszkóp 2023. október 3–9.

Álom és valóság találkozhat a héten, megteremtve egy bűvös kapcsolatot, hogy feltáruljon előttünk a következő lépés.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan feltáratlan dolgokra derülhet fény, melyek eddig rejtve voltak szemed előtt vagy a háttérben zajlottak. Jobb tiszta vizet önteni a pohárba. A konfrontációkat lehet higgadtan és önmérséklettel kezelni.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy add át magad pozitív érzelmeidnek, ne gondold túl a dolgokat. Ha sokat agyalunk valamin, az érdektelen részek túl nagy hangsúlyt kaphatnak, a lényeg rovására. A héten élvezheted az élet egyszerű örömeit.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy add meg magadnak a lehetőséget, hogy kicsit visszavonulhass az élet sűrűjéből, és a felhőkön lebeghess. Nyugodtan gondold végig a dolgok alakulását és mindebben a te helyedet és szerepedet, hogy formába önthesd álmaidat.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran beszélgess, egyeztess pároddal, családoddal. Sokkal jobb, mintha magadba fojtanád a dolgokat… Ha találtok ehhez nyugodt helyet, gördülékenyebben megy majd a kommunikáció és a megálmodott béke megteremtése.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes lenne átgondolnod, hogy a szemed előtt lebegő céljaidat hogyan tudnád a felhőkből a valóságra hozni. Helyezd új alapokra a saját magadba vetett hitet és bizalmat, benned van a fékezhetetlen erő, mely képes álmaidat megvalósítani!

Felhőkben álmodó lány

Fotó: Getty Images

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy figyeld vagy inkább érzékeld azokat a finom lehetőségeket, melyek segítségével álmaid elindulhatnak a megvalósítás útján. Ideáljaid érdemesek arra, hogy lehozd őket a földre, a praktikus szempontok pedig úgyis az erősségeid.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes lenne elemezned magad, illetve azokat az indíttatásokat, melyek a mélyben, döntéseid mögött húzódnak. Ez reálisabb hátteret adhat ahhoz, hogy a felhők ködéből a mindennapjaidba hozd elképzeléseidet.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy az elképzelt, vágyott harmóniát képes vagy napjaidba ültetni, de konkrét lépéseket kell ezért tenni. Lehetséges, hogy meg kell barátkoznod azzal, hogy nem mindig a te kezedben van az irányítás.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy saját elképzeléseid nem mindig fedik mások véleményét, de ez normális, nem kell rajta fennakadni. Ha emiatt szembenállást tapasztalsz, próbálj egyeztetni, megosztva egymással a szempontjaitokat, nem lenne jó, ha ebből ellenségeskedés születne.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy kapaszkodj a valóságba, nehogy egy álomkép után szaladj feleslegesen. Nem mindegy, hogy erődet mire összpontosítod. Ha viszont helyes és jó az irány, csak motivációdat kell megőrizni és töretlenül haladhatsz célod felé.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ahogyan a felhőkben látod tökéletes önmagad, az nem csupán egy álomkép, igenis le tudod hozni a földre, ha kis lépésekben is. Összpontosíts saját erőforrásaidra és erősségeidre, ezek szolgálnak önbecsülésed alapjául.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy éteri, finom lényedet és felhőkben lebegő szép reményeidet nem mindig könnyű szembesíteni a rideg valósággal. Érhetnek csalódások, de ettől nem kell elengedni álmaidat, akár ma is tehetsz konkrét lépéseket felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top