nlc.hu
Dekor

Varnus Xavér idei karácsonya

Varnus Xavér a saját angol szállodájában tölti a karácsonyt

A családjával csak virtuálisan tud együtt karácsonyozni az orgonaművész.

Varnus Xavérnek nemrég valóra vált egy régi álma: saját temploma (amihez egy parókia is tartozik) után egy négyszobás, viktoriánus korszakot idéző angol szállót is vásárolt magának Kanadában. 

Varnus Xavér

Templom után szállodát is vásárolt Varnus Xavér – MTI Fotó: Mohai Balázs

Megvettem ezt a kis szállodát is és annyira beleszerettem. Rájöttem, hogy a templom és a hozzá tartozó paplak hatalmas terek, és azt a bekuckózódást, amit az ember karácsonykor elvár önmaga sorsától, azt nem tudtam megtenni, úgyhogy átköltöztem a szállodácska egyik pici kis szobájába, és most itt várom a tél végét. Időnként átmegyek a templomba gyakorolni” – mesélte a Reggeliben, miközben Kanadából kapcsolták.

Varnus Xavér azt is elárulta, hogy 25 év után most lesz először valóságos karácsonyfája, sőt – a magyarországi helyzettel ellentétben – hosszú-hosszú évek után végre fehér karácsonya lesz, mert éppen aznap kezdődött nála egy  hatalmas havazás.

Az 57 éves orgonaművész azonban idén sem tud együtt ünnepelni a családdal – sem karácsonykor, sem az év végén -, Kanadában ugyanis az omikron variáns terjedése miatt óriási lezárások kezdődtek. “Sajnos ez lesz a második virtuális karácsony, amikor mind a fiaimmal, mind az anyukámmal és az öcsémmel, meg az unokaöcséimmel csak így virtuálisan tudunk együtt lenni” – mondta el.

Így készültek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top