Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Szeress, énekelj, pezsdülj fel!

Szerelem első hallásra.

Adventi játékunkon megnyerheted a Kenzo Flower Eau De Vie parfümöt!

Egy manifeszto, valódi szívben megjelenítve, az öröm ódájának egy új himnusza. A FLOWER BY KENZO EAU DE VIE egy vibráló impulzus. Ezúttal a pipacs a karmester, aki a tempót diktálja: az életszeretet kinyilvánítása, és egy invitáció, hogy élvezzük az élet összes pillanatát. Egy sláger, a szebb új világért.

“A KENZO FLOWER-t akartuk kihangsúlyozni, mosolygóssá varázsolni a pipacst …” Alberto Morillas

EGY ÚJ OPUSZ

A pipacs új dallamot vezérel az ébredő város szívében. A KENZO FLOWER EAU DE VIE egy egyedülálló rezonanciájú himnusz. A parfümőr mesterek Alberto Morillas, Marie Salamagne és a Fabrice Pellegrin hatrészes alkotása, ez az illat egy erős, örömteli és kontrasztos virágdal.

“Minden összetevő egy önálló fejezet, egy illat saját ritmussal és három ütemű tempóval: gyömbérrel, narancsvirággal és Tonka babbal.” Fabrice Pellegrin 

“A narancsvirág maga az öröm illata.” Alberto Morillas

A gyömbér és Neroli Bigarade esszenciák pezsgő tónusú illatjegyek, amelyek élénkek és energiával teliek. Fennkölt ballada, ahol a narancsvirág sugárzó illata tökéletes harmóniában működik együtt a bolgár rózsával, FLOWER KENZO egy színes és érzéki illatélmény.

Erőteljes és szenvedélyes, az új virágos takaró gyengéden öleli körül az illat pézsmás jegyeit és tesz az alapjegyhez egy hintésnyi tonka babot a vibráló élményért.

“A Tonka bab gyengédséget add az illathoz, egy kívánatos, kényelmes és kellemes gourmand couture érintés.” Marie Salamagne

Az élet ódájának kórusa, amit újra és újra meghallgathatunk…

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

A palackot fényes piros vinyl szirmok díszítik, fekete árnyékkal szegélyezve… A KENZO EAU DE VIE pipacs virága új designnal büszkélkedhet. Belsejében: egy színes illat, egy érintésnyi vörös ragyogással.

Egy áhított újdonság, az élet és a kifinomult modernség tökéletes hangulatának egyedülálló keveréke.

“CALIFORNIA LOVE”

A reklámfilmet San Francisco utcáin forgatták, egy modern és autentikus városban. Tae-Ri Kim színésznő, a kultikus What A Way To Win A War című, Tom McRae dalt énekeli, a KENZO művészeti vezetői által újraértelmezve.

A lépések üteme életre keltik a várost. A színésznő ritmikus sétája a napsütötte utcákon az életörömöt hirdeti. A szélben lengedező pipacsok visszhangozzák a dallamot, ritmusa az aszfaltot is rezgésbe hozza.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top