nlc.hu
Advent nyereményjáték

Max Factor advent nyeremény

Közeleg az év legcsodálatosabb ünnepe: A KARÁCSONY (x)

Adventi játékunkon különleges Max Factor ajándékcsomagot nyerhetsz!

Az év legvarázslatosabb időszaka az advent. Ezekhez a mesés napokhoz kapcsolódik az adventi naptár is, melynek eredeti jelentősége, hogy elkísérje a gyerekeket és a felnőtteket a karácsonyhoz.

Az első nyomtatott adventi naptár 1908-ban készült Münchenben. Az igazi naptár minden egyes ablaka mögött a karácsonyi ünnepre utaló gondolattal találkozhattunk. Napjainkban már az ablakok mögött leginkább csokoládé bújik meg, ezzel édesíthetjük meg napjainkat. De az is egyre gyakoribb, hogy saját kezűleg készítünk magunknak vagy szeretteinknek adventi naptárt, melyben személyes üzeneteket, személyes tárgyakat helyezhetünk el.

Köztudott, hogy a legtöbb nő rajong a dekorkozmetikai termékekért, így a hölgyekre szabva is megjelentek a kalendáriumok, melyek sminktermékekkel ajándékoznak meg avagy készítenek fel a közelgő áldott ünnepekre.

Az évnek ebben az időszakában ünnepi díszbe öltöztetjük otthonunkat. Előkerülnek az alkalmi ruhák és sokan előre megtervezik az ünnepi sminkjüket is, ezzel is tisztelegve a szeretet ünnepe előtt. Fontos, hogy az ajándékok beszerzése mellett jusson idő magunkra is, és az ünnepi estén ne csak a karácsonyfa, hanem mi is ragyogjunk!

Az ünnepi sminktrendet a csillámok, glitterek és a fények jellemzik, ebben az időszakban bátran viselhetünk arany, ezüst, bronzos árnyalatokban pompázó szemhéjpúdereket.

Max Factor advent nyereményjáték

A bőr tökéletesítésére pedig a természetes második bőr hatását keltő, ragyogó végeredményű, folyékony textúrájú alapozókat ajánljuk. Az orcák hangsúlyozása, a highlighter használata karácsonykor kaphat egy kis reflektorfényt. A hétköznapokon jobb, ha csínján bánunk vele, viszont ünnepeken megengedett kissé túlzásba esni vele.

Max Factor advent nyereményjáték

Decemberben az ajkak is előtérbe kerülnek és nyugodt szívvel festhetjük ajkainkat pirosra vagy bordóra. De ha nem szeretnénk ennyire elegáns és drámai hatást elérni, akkor viselhetünk egy nude színű ajakrúzst is.

Max Factor advent nyereményjáték

Egy biztos, egy vörös rúzzsal kiemelt ajak csillámos tekintettel biztosan nem marad elismerés nélkül.

MAX FACTOR márka

A MAX FACTOR 1909-ben alapította meg a nevével fémjelzett dekorkozmetikai márkát, mely ebben az időben elsősorban a fellendülő filmipar csillagainak igényeit szolgálta ki. 1920-ban piacra dobták az első, nagyközönségnek szánt termékeiket. Azóta a márka méltán vált világhírűvé minőségi, ápolóanyagokban gazdag termékeivel. Ki ne szeretné ennek a csodálatos márkának a termékeivel elkészíteni az ünnepi sminkjét?

Max Factor karácsonyi nyereménydoboz

Max Factor karácsonyi nyereménydoboz

2020.11.23.-11.27. között Te is lehetsz az a szerencsés nyertes, aki a megnyerheti a képen található Max Factor adventi dobozt! Ebben a csomagban 24 db szebbnél-szebb Max Factor sminkterméket találsz, hogy mire eljön a karácsony, legszebb fényedben ragyogj!

Tekintsd meg galériánkban a Max Factor termékeit:

Max Factor advent nyeremény
Megnézem
Összes kép (3)

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top