nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

FLOWER BY KENZO L ‘ABSOLUE – AZ ÚJ EAU DE PARFUM

Mi lenne, ha egy virágnak lenne hatalma és helyreállítaná a csodát a világban?

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Kenzo Absolute 30 ml női parfüm

Kenzo-logoMi lenne, ha teljes egyszerűségében a boldogságot és a szépséget hozná el? 

Ez az egyedülálló virág nem más, mint a pipacs.

2000-ben a Kenzo tiszteletét fejezte ki egy parfümben: a FLOWERBYKENZO -ban.

FLOWER BY KENZO L'ABSOLUE

Egy név, mely a természet és a virágok iránti szeretet előtt tiszteleg, és felidézi a KENZO Ház alapítójának szenvedélyét a virágok iránt, aki szüntelenül ismételte: “Imádom a virágokat!”

2022-ben az ikonikus pipacs még több erőt, életet sugároz a FLOWER BY KENZO L’ABSOLUE illatban. Egy álomszerű eau de parfum, mely elmerül a virág szívében.

Egy virágos szív, egy leheletnyi sáfránnyal.

FLOWER BY KENZO L’ABSOLUE megőrzi a pipacs erős és törékeny jegyeit, azonban egy új intenzitást ad az illatnak. A parfüm készítője Alberto Morillas, aki legelső FLOWERBYKENZO illatot is megalkotta. 2022-ben egy új eau de parfum felfedi a virág szívét. 

FLOWER BY KENZO L'ABSOLUEFLOWERBYKENZO L’ABSOLUE

Az értékes sáfránnyal kihangsúlyozott új illat narancsvirágot és damaszkuszi rózsa abszolútumot kínál, amelyet érzékien vaníliás pézsma borít. Ez egy kifinomult és magával ragadó fűszeres virágkompozíció.

A KENZO felkérte Masami Charlotte Lavault aktivista virággazdálkodót és az első párizsi virágfarm alapítóját, hogy testesítse meg ezt az új női parfümöt. A KENZO melléállt, hogy támogassa projektjét: népszerűsítse a lassú, alacsony intenzitású virágtermesztést és „tegye ellenállhatatlanná az ökológiát”!

FLOWER BY KENZO L'ABSOLUE

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top