Tuti Tippek

Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a víz jegyűek!

A meghitt pillanatokat is megkeserítheti, hogy mindenki másképp készülődik. Valaki december elején már rohan fát venni, más pedig még az utolsó napon sem tudja, hogy mi lesz az ünnepi menü. Rendhagyó horoszkópunk segít felkészülni arra, hogy melyik jegytől mire számíthatunk.

Nagy ünnepi horoszkóp - Így készüljenek a víz jegyűek!Halak: Nagyon várod az ünnepeket, ilyenkor ismét kisgyerekké változol, nem csoda, hogy rajongsz a karácsonyfadíszekért. Mindeközben előre tartasz attól, hogy bármi zavaró tényező beleront majd az ünnepi hangulatba. A lazítást ne a literszámra nyelt forralt borral érd el, hanem sétálj nagyokat és relaxálj sokat. Szereted magad áldozatként beállítani a készülődés során is, pedig senki nem kéri, hogy te legyél a teherhordó, ha nem tartod oda a hátad. Tartsd inkább a víz felé, és tölts néhány estét kedvenc uszodádban!

Nagy ünnepi horoszkóp - Így készüljenek a víz jegyűek!Rák: Lassan végzed a készülődést, sokat elmélkedsz egy-egy ajándéklehetőségen, hogy vajon megvedd-e. Ha ötletre vársz, figyelj a december 4–5–6. napok újholdi impulzusaira. Eddig is mindig sikerült a beszerzés megfelelő időben, ezután sem lesz másképp. Az ünnepi kavalkádban megfáradt lelkedet a fadíszítésben nyugtatod, pihenteted. A családi hagyományok fontos szerepet játszanak az életedben, azok alapján készíted az ünnepi ételeket is. Egy hold uralta jegynek a kezében sosem áll rosszul a hold alakú mézeskalács.

Nagy ünnepi horoszkóp - Így készüljenek a víz jegyűek!Skorpió: Szívesen vagy félhomályban, gyertyafényben, és inkább a súlyosabb karácsonyi ételeket kedveled. Még ha nem is öntöd szavakba, de nagyon fontos számodra, hogy ilyenkor egybekovácsolódjon a család, zökkenőmentes legyen az együttlét. Ha jól kialszod magad füstölővel tisztított térben, előfordulhat, álmodban zseniális ajándékötletek érkeznek. Ráadásul ha előre kipihened magad, kevésbé leszel szurkálódó csúcsidőben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top