nlc.hu
Tuti Tippek

A Hungária karácsonyi dala

28 év után új dalt adott ki a Hungária, ráadásul karácsonyit

Karácsonyra rock and rollt kérek címmel a Hungária együttes 28 év után készített új dalt, és ehhez egy klip társul – közölte a kiadó. A jövő nyári Puskás Aréna-beli koncertjére készülő legendás csapat ünnepre hangolt dalát Novai Gábor és Fenyő Miklós szerezte. Az ötlet Várkonyi Attilától (Dj Dominique) származik.

A felvétel pár héttel ezelőtt készült, minden énekhangot és hangszert élőben rögzítettek. A napokban a nyolcvanas évek hangulatát idéző videóklip is megjelent hozzá, ebben Dolly, Fenyő Miklós, Novai Gábor és Szikora Róbert újra együtt látható.

Mint azt korábban megírtuk, a Hungária 2024. június 1-jén a Puskás Ferenc Arénában újra összeáll egy koncertre, ezen a csapat legsikeresebb korszakában, a nyolcvanas évek első felében működött felállásából Fenyő Miklós, Novai Gábor, Dolly és Szikora Róbert is színpadra lép.

Egyébként Bereczki Zoltánt is hallgathatunk a fenyőfadíszítés közben, 13 év után ugyanis új (Téli dalok című) nagylemezzel jelentkezett az énekes. Olyan karácsonyi hangulatú dalok szerepelnek rajta, amik a feleségének és az édesapjának íródtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top