nlc.hu
Ünnepi menü

Balogh Petyáék karácsonya

Feleségével és exnejével karácsonyozik a Cápák között Balogh Petyája, együtt indulnak ázsiai túrára az ünnepek alatt

Együtt indulnak ázsiai túrára az ünnepek alatt.

Balogh Petya szerint túl sok anyagias ünnepünk van. “Amikor ahelyett, hogy együtt lennénk és egymásra figyelnénk, sokat eszünk és drága, felesleges holmikat vásárolunk” – jelentette ki a Cápák között befektetője.

Balogh Petya

Tárgyi ajándék helyett az élményeket preferálja Balogh Petya – Fotó: Sajtóklub

Idén szakít a tradíciókkal: miután véget érnek a családlátogatások, repülőre ülnek, év végére ugyanis leteszi a lantot. Az utazást azzal is indokolja, hogy egészségtelen végigzabálni egy egész ünnepi időszakot.

Arra jöttünk rá, hogy jó-jó a bejgli, meg a pörkölt és a halászlé, de egy egész ünnepi szezont végigenni nem is egészséges és nem is szeretjük. Szeretünk menni és felfedezni a világot, úgyhogy elmegyünk egy kis ázsiai túrára. Megnézzük egy picit Kínát és Thaiföldet, és csak január közepén térünk vissza. A középső és a kislányom is jön, feleségem is, és exfeleségem is velünk tart. Mozaikcsaládban szoktunk utazni a nagyobb utakra”mesélte a Fókuszban.

Az üzletember szerint túlságosan elanyagiasodott már a karácsony. Azt vallja, nem kell különösebb alkalom arra, hogy meglepjük a másikat. “Nem hiszem, hogy pont egy ilyen napba kéne mindezt összesűríteni. Utálom azt a kényszert, hogy valakinek kell, muszáj ajándékot venni. Mennyivel jobb lenne, ha a boltokban töltött időt ilyenkor azzal a személlyel töltenénk. Hátha megismernénk jobban az életét, és utána már könnyebben mehetne már akár egy ajándékozás is. De szerintem tárgyból túl sok van az életünkben, élményből pedig túl kevés”  – hívta fel a figyelmet.

Amúgy Balogh Petyához hasonlóan Jákob Zoli is együtt karácsonyozik az exnejével, de hozzájuk még a volt feleségének az új párja is becsatlakozik. Ez nem az első ilyen ünnep a milliárdos Nagy Ő-nél, aki barátként tekint exnejének jelenlegi partnerére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top