nlc.hu
Baba
Babaruhabörze

Babaruhabörze

Ma van a KISMAMA MAGAZIN szervezésében a KISMAMA BABARUHABÖRZE! Jöjjön el 2006. április 22-én szombaton a Budapesti Városközpont (Hungexpo) "A" pavilonjába és vásároljon gyermekének!

A Kismama magazin szervezésében immár 28. alkalommal kerül megrendezésre a nagy hagyományokkal rendelkező, az évek során megszokott magas színvonalon és biztonságos körülmények között megtartott Kismama Babaruhabörze.


A Babaruhabörzét ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a babaruhák, babaápolási cikkek, babafelszerelések iránt, akik babát várnak vagy kisgyereket nevelnek, és szeretnék eladni a régi ruhácskákat, hogy beszerezhessék az újakat.


A rendezvény megtekinthető látogatóként, a saját, használt, kinőtt ruhák, játékok, termékek árusaként (börzézőként), vagy kiskereskedőként. (Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés!)


Időpont: 2006. április 22. szombat 8.00-15.00 óra között
Helyszín: Budapesti Vásárközpont „A” pavilon


BELÉPŐJEGY 900 Ft/fő,

• egy személy egyszeri belépésére jogosít,
• asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít,
• érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink számára áprilisi lapszámunkkal




ajándék-kupont küldünk, mellyel 450 Ft,-/fő kedvezményes áron vásárolhatják meg belépőjegyeiket a helyszínen a rendezvény napján.
• Belépők a rendezvény napján a helyszínen válthatók a pénztáraknál 7.45 órától.
• Belépés a Vásárcsarnok területére csak 8.00 órától!


A RENDEZVÉNYEN BIZTONSÁGI OKOKBÓL A FÖLDRŐL ÁRULNI TILOS!


A 2005. évi CXXXIII. Tv. 3. fejezete alapján a rendezvényt biztosító rendészek jogosultak az élet- és vagyonbiztonság érdekében, különös tekintettel a tűzvédelmi rendelkezésekre, a Babaruhabörze biztonságát veszélyeztető személyeket távozásra felszólítani, illetve a rendezvényről kivezetni.



• Bejárat: a Budapesti Vásárközpont III-as kapujánál.
• Autóparkolási lehetőség: A börzézők autójukkal a Budapesti Vásárközpont közvetlen közelében, az Albertirsai úton és a Budapesti Vásárközpont területen belül korlátozott számban parkolhatnak. Akik a belső parkolást választják, az V. kapunál hajthatnak be a kijelölt helyekre. A területen belül mintegy 1.000 személygépkocsi elhelyezésére van lehetőség. Közvetlenül a személygépkocsiból árusítani tilos!


• Megközelítési lehetőség: Az Örs vezér teréről a BKV Expojáratával, amely a rendezvény napján sűrített menetrend szerint közlekedik.


• A helyszínen INGYENES GYERMEKMEGŐRZÉS és külön PELENKÁZÓ és ETETŐ HELYISÉG áll látogatóink rendelkezésére.


• A börzén Kismama-előfizetői akciót szervezünk, melynek során értékes ajándékokat, többek között Kismama babahordozó kendőket, Kismama szoptatós pólókat, babaringató hintaágyat sorsolunk ki.


Bármilyen egyéb más cég által szervezett hasonló rendezvényhez a Kismama magazinnak, illetve annak kiadójának, a Sanoma Budapest Kiadói Rt-nek semmilyen köze nincsen, így azok szervezéséért, lebonyolításáért felelősséget nem vállalunk.


Vigyázat! Hamisítják! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top