Baba

Egy lila női felső segíthet a nyíregyházi csecsemőhalál felderítésében

A lakosság segítségét kéri a rendőrség a Nyíregyházán talált halott újszülött csecsemő ügyében, ami miatt emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatnak nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen tettes egy újszülött csecsemőt helyezett el a Nyíregyháza, Mező út 6. szám alatti társasház előtti szemeteskonténerek mellé november 19-én.

Járókelők találtak rá még ugyanazon a napon 19 órakor az akkor már halott csecsemőre.

A rendőrség kéri annak az eddig ismeretlen személyazonosságú nőnek és férfinak a jelentkezését, akik hat gyermekkel együtt tartózkodtak a Nyíregyháza, Mező út 6. szám alatti társasház előtt 2017. november 19-én 14 órától 17 óráig, valamint akik információval rendelkeznek a bűncselekményről, illetve az eddig ismeretlen személyazonosságú anyáról.

A rendőrség azok jelentkezését is várja, akik információval rendelkeznek a női felső korábbi viselőjéről (Fotó: Police.hu)

A rendőrség azt is kéri, jelentkezzenek azok is, akik a fenti képen látható, Street One márkájú, lila színű, virágmintás női felső korábbi viselőjéről rendelkeznek információval.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top