Baba
Szponzorált tartalom

Spórolás kiskamaszokkal – könyvek és kütyük, a legjobb vételek használtan

Az óvoda után elkezdték egymást érni a kívánságok, mintha egy örökké üzemelő üveggömböt szólongatott volna a lányom naphosszat. Hétfőn rajongott a lovakért, kedden valamelyik zenekar volt a sztár, aztán jöttek könyvek is. Megint rájöttem, hogy az égvilágon semmi baj nincs a használt dolgokkal.

Könyvmolyképző

Nagy mázlim van, a lányom imád olvasni, emlékszem, hogy ennyi idősen én is imádtam a pöttyös könyveket, szerencsére most már jó néhányat közülük újra kiadtak, de az áruk elég borsos, főleg, ha azt nézem, hogy az átlagos adag havi kettő. Használtan a régi kiadás viszont szinte fillérekért elérhető. És senki ne aggódjon, fiús szülők is elképesztően jó áron találnak használt könyveket a Jófogáson.

Ruhák

Az iskolával nemcsak az olvasás, hanem a divatolás is megérkezett az életünkbe. És eljött az az idő, amikor nem az történt, hogy valamit villámgyorsan kinőtt, hanem egyszerűen megunt, pont mint mi, felnőttek. Ezért mostanra vagy turkálóba járok, vagy a neten keresek neki ruhákat, és így is fáj a szívem, ha valami csak kétszer van rajta, de legalább nem zokogok a számlák felett.

Technikai holmik

Vagy más néven kütyük, én most egyet emelnék ki, a tabletet. Azt tudtam, hogy a lányom kortársainak már mind van, lehet ez ellen harcolni, de szerintem inkább tanítsuk meg értelmesen használni, mintsem tiltsuk el a kütyüktől, amely az ő generációjának egy teljesen hétköznapi eszköz. De visszatérve a vásárláshoz, egyszerűen arra jutottam, hogy a Jófogáson veszek egy jó minőségű használtat egy drága, új tablet helyett, és tök jól tettem. Már 2 éve lakik velünk a lányom tabletje, és eddig semmi baja nem volt.

Bicikli

Ahogy a gyerekek nőnek, a biciklik is úgy drágulnak, nincs mese. Nekem egyszerűen fájt volna 30 000 forintot kiadni egy bringáért, amit aztán elég gyorsan ki fog nőni, ez ugyanis még nem a nagyméretű bringa, ez egy átmeneti és ahhoz képest drága műfaj. Általában 2-3 évig használják, tönkretenni nem igazán fogják, úgyhogy érdemes a használtak között keresgélni

Iskolaszerek

Iskolatáskából nem szívesen vennék használtat, de vannak olyan holmik, amelyekből remekül boldogulhatunk második tulajdonosként is. Banálisnak tűnhet, de a tolltartó újonnan elég drága mulatság, használtan viszont szinte fillérekért lehet szerezni. Egy biztos, ebben a műfajban már muszáj belefektetni az energiát abba, hogy keresgéljünk.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top