nlc.hu
Baba

A kislánya is feltűnt az új-zélandi miniszterelnök élő videójában

Kislánya is bejelentkezett az új-zélandi miniszterelnök Facebook-élőzésébe – cuki videó

Vasárnap éjjel Jacinda Ardern, Új-Zéland miniszterelnöke éppen a koronavírus járvánnyal kapcsolatos információkat osztott meg egy élő videóban, amikor váratlanul a kislánya, Neve is bejelentkezett.

Jacinda Ardern éppen az új közlekedési lámparendszert mutatta be, amikor az édesanyját szólongatva megjelent a kislánya, Neve. Ardern a lehető legnagyobb természetességgel reagálta le a dolgot.

„Már az ágyban kéne lenned, drágám”, fordult kislánya felé. „Lefekvés van, ugorj vissza, máris ott leszek.”

Ekkor megérkezett a dadus is, aki kiterelte a szobából a kislányt. Ardern viccesen megjegyezte, hogy azt hitte, megtalálta a tökéletes időpontot a Facebook-élőzéshez. Megkérdezte a nézőket, köztük is van-e olyan szülő, akinek sokszor indul fektetés utáni kóborlásra kisgyermeke. Ezután Ardern visszatért az aktualitásokhoz, majd megígérte a nézőknek, hogy legközelebb megszakítások nélkül, bővebb tartalommal jelentkezik.

Jacinda Ardern

Fotó: Getty Images

Nem ez volt az első eset, hogy Neve-ről beszélt a sajtó, 2018-ban 3 hónapos kislányával érkezett az ENSZ-közgyűlésre az új-zélandi miniszterelnök.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top