nlc.hu
Baba

Botrányt okozott a repülőn a szétszóródó popcorn

22 hetes várandós anyukával szedették fel a repülőn a gyereke által elszórt popcornt

A férje szerint a légiutaskísérők megalázták a feleségét, akinek veszélyeztetett terhesen kellett a földön, térden állva kellett összeszednie az elszórt popcornt.
Szétszóródott popcorn

Nővére és férje szerint a United Airlines járatán a személyzet megalázott egy kétgyermekes anyát, miután arra kérték, takarítsa fel a gyerekei által okozott rendetlenséget. Anthony Bass baseballjátékos egy dühös bejegyzésben szólította fel a légitársaságot a Twitteren bocsánatkérésre, miután feleségének, Sydney-nek négykézláb kellett takarítania a repülőgép folyosóján. A férfi által elmesélt repülőgépes eset nagy vitát váltott ki, sokan álltak az oldalára, de legalább ennyien voltak azok is, akik szerint annak a dolga a takarítás, aki szemetelt – írja a LadBible.

Sydney Bass 22 hetes terhesen egy 5 és egy 2 éves gyerekkel utazott, a kép alapján pedig valóban kiszóródott a pattogatott kukorica, bár azért semmi olyat nem látunk, amit ne lehetne fél perc alatt összeszedni. Sokak szerint nevetséges, hogy a United Airlines egy 22 hetes terhes anyával takaríttat, sőt szerintük ha a légitársaság pattogatott kukoricát szolgál fel a járaton, számoljon vele, hogy egy része ki fog szóródni. A spektrum másik végén az egyik Twitter-felhasználó visszalőtt Bassra:

Csak azért, mert gazdag vagy, nem jelenti azt, hogy mindenki a szolgád. Remélem, ez segít.

Valaki pedig azon gúnyolódott, hogy micsoda görög tragédia, hogy a férfi feleségének takarítania kellett a gyerekei által okozott rendetlenség után. Anthony Bass szerint azért fizetnek takarítószemélyzetet a légitársaságok, hogy az ilyen helyzeteket megoldják, ám páran felhívták a figyelmét, hogy a légiutas-kísérők nem takarítók, ők az utas biztonságáért vannak ott, ráadásul a járatok olykor annyira sűrűek, hogy az utascserék között egyszerűen nincs idejük alapos takarításra.

A történetet nemcsak Anthony, hanem Sydney testvére, Jessie James Decker is megosztotta Instagramon, aki szintén felháborodott, hogy egy légiutas-kísérő szemeteszsákkal és nedves törlőkendővel ment oda a testvéréhez, és azt mondta, hogy a kapitány üzeni, hogy takarítson fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top