nlc.hu
Baba

Így babusgatja Down-szindrómás testvérét egy kisfiú

Ettől a videótól szebb lesz a napod: így babusgatja Down-szindrómás testvérét egy kisfiú

Egy nagyon cuki videóért olvad a net.

Egy arkansasi anyuka, Nicole Powell osztotta meg a vírusvideót. Az eredetileg december 30-án megosztott posztban a 6 éves fia, Rayce énekli szeretettel az újszülött bátyjának, Trippnek,  Dan + Shay és Justin Bieber “10,000 Hours” című számát.

Tripp Down-szindrómával született, és élete első heteit az intenzív osztályon töltötte. Ez idő alatt a családja minden egyes nap meglátogatta a kórházban – beleértve a testvérét, Rayce-t is.

A kisfiú minden nap bejárt hozzá iskola után és csak beszélt és beszélt Tripphez, mindent elmesélt a napjáról. Nemsokára Rayce kiválasztott egy dalt, amit minden alkalommal elénekelt a kisöccsének. Az egyik ilyen alkalmat fel is vette, és úgy döntött, hogy megosztja a Facebookon. Amikor felébredt, azt látta, hogy a videó már egymillió megtekintésnél jár. Az édes videó a remény és a vigasztalás üzenetévé vált. Különösen a speciális igényű gyermekek szülei számára.

testvérek egymás mellett

Fotó: Facebook

Így kötődik Rayce Tripphez’ – írta az anyuka a bejegyzésében. „Állandóan énekel neki” – folytatta. „Esküszik, hogy ez a dal róla és a bátyjáról szól”. „Ez a legédesebb dolog, amit hosszú ideje láttam” – írta egy ember. „Milyen csodálatos testvér.”

„Te jó ég!” – tette hozzá valaki más. „Micsoda gyönyörű, tiszta, szeretet! A legjobb barátok lesznek egy életen át.”

A szülők már a terhesség alatt megtudták, hogy a baba, akit annyira várnak Down-szindrómával szenved, és a két legidősebb fiaiknak, Jayce-nek és Rayce-nek is szóltak róla. Nem volt biztos benne, hogyan reagálnak majd a gyerekei, de hamarosan kiderült, hogy a két legidősebb készen áll arra, hogy felelősségteljes és szerető nagytestvérei legyenek az új testvérüknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top