befőzés
Füge mindenhol? Készíts belőle fügebőrt, a világ legmenőbb nasiját!
Padlizsánkrém télire: most kell befőzni, amikor olcsó a padlizsán
Egészségügyi okokból szigorúan tilos használni ezt a régi kedvenc tartósítószert a befőzéshez
Befőzés kisokos: mikor mi kerüljön az üvegbe?
A legjobb sárgabaracklekvár recept – addig becsüljük meg, amíg megterem itthon!
Tudod, mi az az öröklé? Így készül a hagyományos dobálós savanyúság
Ezért érdemes otthon megcsinálni: a csemegeuborka házilag is isteni
Így lesz tökéletes a befőtt és a lekvár!
Házi mentaszörp, a leghűsítőbb nyári ital – ezzel a recepttel mindenkit leveszel a lábáról
Itt az eperszezon, most kell eperdzsemet befőzni!
Sem a szalicil, sem a nátrium-benzoát: ezt a tartósítószert válaszd befőzéshez
Csalamádé, a mi kimchink – Eljött a csalamádé készítésének ideje!
Emberkímélő nyári receptek kánikula idejére
Vetőmagtól a villáig: így konzerválj gyilkolás nélkül
Tévedés, hogy fél kiló cukor kell egy kiló fügéhez – Főzzetek velünk fügelekvárt!
Mindent a lecsóról: így főzd be télire!
A saját lekvárunk íze is jobb: sok-sok hasznos tippünk és receptünk lekvárfőzéshez!
Karácsonykor se hanyagold a lekvárokat! – 5 ínycsiklandozó, ünnepi lekvárrecept
A komoly háziasszonyok ilyenkor birsalmasajtot főznek
800 üveggel főzött be télire a családja számára egy monori nő
Erős Pistától a zakuszkáig: itt a paprikakrémek ideje
Itt az ideje a kisdinnye, a karfiol és a patisszon savanyításának
A szilvalekvárfőzés a nyár disznóvágása, de van egyszerűbb módja is