
befőzés


Házi mentaszörp, a leghűsítőbb nyári ital – ezzel a recepttel mindenkit leveszel a lábáról

Itt az eperszezon, most kell eperdzsemet befőzni!

Sem a szalicil, sem a nátrium-benzoát: ezt a tartósítószert válaszd befőzéshez

Csalamádé, a mi kimchink – Eljött a csalamádé készítésének ideje!

Emberkímélő nyári receptek kánikula idejére

Vetőmagtól a villáig: így konzerválj gyilkolás nélkül

Tévedés, hogy fél kiló cukor kell egy kiló fügéhez – Főzzetek velünk fügelekvárt!

Mindent a lecsóról: így főzd be télire!

A saját lekvárunk íze is jobb: sok-sok hasznos tippünk és receptünk lekvárfőzéshez!

Karácsonykor se hanyagold a lekvárokat! – 5 ínycsiklandozó, ünnepi lekvárrecept

A komoly háziasszonyok ilyenkor birsalmasajtot főznek

800 üveggel főzött be télire a családja számára egy monori nő

Erős Pistától a zakuszkáig: itt a paprikakrémek ideje

Itt az ideje a kisdinnye, a karfiol és a patisszon savanyításának

A szilvalekvárfőzés a nyár disznóvágása, de van egyszerűbb módja is

Gondolj a télre, készítsd el most a nagyi almabefőttjét!

Szilvabefőtt, ahogy a nagyi csinálta

Süssünk sütit, főzzünk lekvárt cukkiniből!

Tegyél el lecsót télire! Megéri

Paradicsomlé nélkül üres a kamra, itt az ideje megtölteni!

Ami mindent elront: ha kukacos a cseresznye

Nem a pénz miatt éri meg befőzni, de ha már csinálod, csináld okosan!

Indulhat az eperdzsem befőzés!
