
Bocuse d’Or


A magyar gasztronómia kiéhezett egy új Széll Tamásra: interjú a Bocuse d’Or világdöntőn versenyző Dalnoki Bencével

Bocuse d’Or: második lett a magyar csapat az európai kontinensdöntőn

Egy csapatban főz Rácz Jenő és Sárközi Ákos, rangos versenyen vesznek részt

Bocuse d’Or: 11. lett a magyar csapat, a franciák nyerték a séfversenyt

Magyarországon mérhetik össze tudásukat Európa legjobb séfjei

A fürj lesz a húsalapanyag a Bocuse d’Or idei európai válogatóján

Vomberg Frigyes: „Csúnyán beszélek, agresszív vagyok, miért akarna bárki velem dolgozni?”

Zenét komponáltak Széll Tamás új éttermének konyhai zajaiból

Spagettit kell főzni a Bocuse d’Or európai döntőjén

Napi nyolc órát gyakorol az európai döntőre a Bocuse d’Or magyar győztese

Nagy szerep jut Széll Tamásnak a Bocuse d’Or európai döntőjében
