nlc.hu
Család
Hinta

Hinta

Az állvánnyal együtt kapható minihinta olyan kertbe való, ahol nincsen olyan nagy fa vagy beépített hintaállvány, amelyre ráakaszthatnánk a lengõ részt.

A 1,5 m X 1,5 m alapterületen álló igen alacsony változata legfeljebb két éves korig használható, ára kb. 25 ezer Ft, kétszer ilyen nagy helyet foglaló két ülőkés állvány (kb. 8o ezer Ft).

Kisgyerekeknek olyan műanyag hintaülés az ideális, amelyből nem tud kiesni, kimászni (13oo ft). A már ülni tudó babát is beletehetjük, de a két-három éves már nehezen fér be és ki.

Érdemes állandó hintaállvány építeni a kertbe, melyre a változó igényeknek megfelelően más-más szert akaszthatunk fel. A kimustrált autógumiból készült hintát is szeretik a gyerekek, de az ügyesebbeknek és nagyobbaknak jól beválik a körlaphinta, vagy az egyszerű laphinta is.

Kaphatók különleges darabok is, például az úgynevezett függőbillenő hinta, függőágy, négyoldalú létra, gyűrűhinta. Érdemes tehát a sportszerek, fejlesztőeszközök közt is utánanézni a választéknak.

Költségek:
A beépíthető, úgynevezett kéteszközös fa állvány ára 46 ezer forintnál kezdődik attól függően, hogy kérünk-e hozzá más kiegészítőket (például mászóhálót, csúszdát). A felfüggeszthető hintafélék ára 1300-6000 Ft-ig terjedhet. Az állvány beszerelési költsége általában az eszköz árának tíz százaléka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top