Család

Ikertestvérek osztoznak egy férjen

Nemcsak az ikerpárnak, de még unokanővérüknek is ugyanaz a férje. Méghozzá állítólag féltékenység nélkül.
Négyen párban
Négyen párban

A most 42 éves amerikai ikerpár, Vicki és és Valerie már tinédzserkorukban is gyakran ugyanazokért a fiúkért voltak oda. Joe Dargerrel viszont elsőként Vicki és unokatestvére, Alina ismerkedtek meg a nyolcvanas évek végén. A férfi párhuzamosan mindkettejükkel randevúzott, méghozzá mindkét lány tudtával és beleegyezésével.

1990-ben aztán Joe Vickit és Alinát is feleségül vette. Megtehette, hiszen mindannyian mormon vallásúak, és náluk a többnejűség engedélyezett. 10 év házasság után a családfő és feleségei úgy érezték, szükség lenne még egy asszonyra a háznál: mindkét nő arra biztatta Joe-t, hogy Vicki ikertestvérét vegye feleségül, aki nem sokkal korábban vált el első – hatnejű – férjétől, mert az bántalmazta őt. Joe végül ráállt az ajánlatra, és 2000-ben Valerie-vel is összeházasodott.

„Tudom, hogy vannak emberek, akik szerint kellemetlen, hogy két testvér egyetlen férjen osztozik. Azonban jó esély van arra, hogy az a férj, aki a testvéremhez illik, hozzám is passzol” – magyarázta Vicki a The Sun magazinnak nyilatkozva.

Mint a riportban elmondták, a férfinak mindhárman egyenrangú feleségei, és azt állítják, egyikük sem féltékeny a másikra. A három nőnek együttvéve 24 gyermeke született Joe-tól, akiket közösen nevelnek.

Joe és feleségei nemrégiben egy közösen írt könyvet is kiadtak, melyben részletesen írnak életmódjukról. Azt szeretnék, ha az emberek a poligámiára nem mint valamiféle perverzióra vagy bűncselekményre tekintenének, hanem ugyanolyan elfogadottá válna, mint a monogám kapcsolatok.

De még ha a poligámia a mormon vallás alapján rendben is van, azért elég pikáns, hogy rokonok osztoznak ugyanazon az ágyon…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top