Család

Nős férfitől van a fiam – megtagadott

Tünde egyedül él egyéves fiával, aki egy szeretői viszony gyümölcse. A sors iróniája, hogy korábbi házassága meddő volt, ám Endre szinte azonnal teherbe ejtette egy titkos légyott alkalmával.

A kezdeti boldog babavárás és csodás ígéretek sora azonban hamar feledésbe merült, a gyermek apja végül nem vállalta fel tettének “következményét”, sőt ahogy és ahol tudta, még párszor megforgatta azt a bizonyos kést Tünde szívében a szülés után. A fiatal anyuka azt mondja, talán nincs is történetének tanulsága, talán csak annyit kellett ebből a küzdelmes időszakból megtanulnia, hogy egyedül saját magában bízhat, minden körülmény között. Átadom neki a szót.

Munkatársak voltunk régről

Zétény fiam egy szeretői kapcsolatból született. Akkoriban férjnél voltam még (habár nem éltünk már együtt), az édesapjának pedig szintén felesége és négy gyermeke volt otthon. A házassága – elmondása szerint – már több mint egy évtizede egy csőd, de hát együtt vannak, mert ott vannak a gyerekek és a sok megszokás.

Nős férfitől van a fiam – megtagadott

A folytatásért kattints a Második feleség caféblogra!

Olvass még többet a gyerekekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top