nlc.hu
Család
Nagyijára támadt brutálisan

Nagyijára támadt brutálisan

A rendőrök elfogták a hosszúhetényi rablási kísérlet gyanúsítottját.

Telefonon érkezett bejelentés a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Hosszúhetényben egy helybeli férfi 2016. március 16-án 13 óra 15 perc körüli időben családtagjaitól pénzt követelt. Az agresszívan viselkedő unoka először nagymamájától kért pénzt, majd miután nem kapott, idős rokonát megpróbálta megkötözni. Ezt követően apjától követelt pénzt, de amikor ő is visszautasította, betörte az ablakot. Egy járókelő szólt neki, hogy hívja a rendőröket, ekkor a feldühödött férfi elhagyta a helyszínt számolt be a police.hu.

A 34 éves hosszúhetényi lakost a rendőrök egy órán belül elfogták, majd előállították. Vele szemben őrizetbe vétele mellett a Pécsi Rendőrkapitányság rablás kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top