Család

Tönkretette Meghan Markle és Harry herceg ennek a párnak az esküvőjét

Amikor egy esküvő megtervezéséről van szó, sok szempontot figyelembe kell venni.

Az időt, a hőmérsékletet, a lehetséges csapadékmennyiséget. Hogy valaki lemondja a meghívást. Más mégis hoz magával plusz egy főt. Vagy hogy a királyi család is ugyanakkor ül meg egy esküvőt

Amikor Celé Brits és Lawrence Mason megtervezték a nagy napjukat, sok minden az eszükbe jutott, de az biztos nem, hogy a történelem egyik leghíresebb esküvője keresztezi az övékét. Már szeptemberben megvolt a május 19-i időpont, majd nem sokkal később kiderült, hogy Meghan Markle és Harry herceg is aznap, mindössze 20 percre tőlük tartja az esküvőjét.

A pár most attól tart, hogy el sem jut a saját menyegzőjére, hiszen minden le lesz zárva a másik fél miatt, így a rendőrség szerint külön engedélyeket kell beszerezniük, hogy a lezárt útvonalakon közlekedhessenek. Celé nemcsak a rendőrséggel tárgyalt, problémájával egyenesen II. Erzsébethez fordult, hátha javasol valamit.

Meglepődnénk, ha válaszolna, mindenesetre szurkolunk a párnak!

 

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top