nlc.hu
Család
Aktív életmódot élsz? Így védd meg sportruháid anyagát és hosszantartó frissességét!(x)

Aktív életmódot élsz? Így védd meg sportruháid anyagát és hosszantartó frissességét!(x)

Napjainkban az aktív életmód nemcsak egészségünk szempontjából fontos – a sportos életvitel divattá is vált, ahogy az a törekvés is, hogy folyamatosan próbálunk változtatni szokásainkon az egészségesebb élet érdekében. Ám ahogy a testmozgás trend lett, úgy a sportruházat egyedi divatja is kialakult.

A rendszeres edzés, a testmozgás vagy akár az egyszerű szabadtéri séták azonban a ruhák gyorsabb elhasználódását eredményezhetik, ezért rendkívül fontos, hogy ezeket a ruhákat megfelelően ápoljuk. Nemcsak azért, mert így tovább hordhatjuk őket, hanem azért is, mert egy friss illatú, szép és kényelmes ruhában sokkal jobb közérzettel tudunk sportolni.

A Lenor Unstoppables illatgyöngyei nem károsítják az anyagot, így a tökéletesen alkalmasak sport- és egyéb, funkcionális ruhák mosására, amelyek erősebben igénybe vett felhasználásuk miatt gyorsabban magukba szívják a kellemetlen szagokat.

Béres Alexandra is szereti, ha a sportruhája is friss, finom illatú, ezért nemrég kipróbálta, nézzétek csak!

A Lenor Unstoppables illatgyöngyök 4 változatban kaphatók: Fresh, Lavish, Dreams és Spring

És hogyan használd?

Szórd a gyöngyöt a mosógép dobjába, tedd bele a ruhákat és a mosószert. A gyöngyök feloldódnak a mosás alatt, és átitatják illatukkal a ruha anyagát, folyamatos frissességet biztosítva egészen a következő mosásig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top