Család

Hős darus szabadította ki süllyedő autójából a biatorbágyi anyát

A háromgyerekes asszony patakba hajtott, mire László a helyszínre ért, már csak a tetejére fordult kocsi kerekei látszottak ki az iszapból.

Egy darus mentette meg azt a háromgyerekes biatorbágyi anyát, aki hétfőn délelőtt autójával egy patakba hajtott Biatorbágy és Sóskút között – írja a Blikk.

Képünk illusztráció (Fotó: MTI Fotó / Mihádák Zoltán)

„Kétségbeesett fiatalok rohantak felém, akik azt hajtogatták, hogy segítenem kell, mert nagyon nagy baj van. Gondolkodás nélkül velük tartottam, majd a szennyvíztisztítónál megpillantottam egy autót, ami fejjel lefelé hevert a patakban, már csak a kerekeit láttam a vízfelszín felett” – mondta a lapnak Hosszú László.

Szerencsére a férfi nem vesztette el a lélekjelenlétét: rákötötte a darut a kerekekre, és kihúzta az autót az iszapból. „A roncs kiemelése közben észrevettük, hogy a volán mögött egy eszméletlen nő ül, ezért rögvest értesítettük a légi mentőket. Időközben megérkezett a nő férje is, aki sokkos állapotban volt” – mesélte.

A Blikk úgy tudja, a légi mentőknek sikerült újraéleszteniük és a budapesti Honvédkórházba szállítaniuk a szerencsétlenül járt asszonyt. A Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület közlése szerint egyik tagjuk, Takáts Tibor is részt vett a mentésben. A közeli szennyvíztisztítóban dolgozó férfi segített a jármű kiemelésében, és a helyszínen megkezdte az újraélesztést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top